Totaal: €0,00

786Fridge shop tip!

De slogan; ” I like my money right where I can see it… hanging in my closet” gaat hier niet op. Deze moeder spent haar “donnies” voornamelijk aan de wardrobe van de meiden en dat kan ik mezelf niet kwalijk nemen want er is zo veel leuks te shoppen voor baby’s en kleuters.  Maar soms, heel soms, maak ik een uitzondering en is het mama-shop-time.

blogbyjenn, blog, mamablog, jennifer rijs, milf

Beauty hotspots by Jenn

 

In deze blog deel ik twee super leuke must-go- beauty hotspots in Alkmaar!

 

SIDE NOTE:
Nu hoor ik je denken: ”Ja, jij mag alles lekker proberen en dan ga je een beetje op de blog lopen doen alsof alles leuk is.” Laat ik vooropstellen, ik snap je, maar toch heb je het mis. Graag wil ik het volgende met jullie delen voordat je verder leest.

Holiday Snaps

snaps by jenn

Vorige week hebben wij genoten van onze eerste vakantie met z'n vieren.
Wij vierden de paasdagen in Zuid-Frankrijk en hebben het echt super gehad.
 
Het was de eerste keer dat wij met Rebel op reis gingen, best spannend dus!

project - back in shape

 

Project kattenanus-navel. Lang verhaal kort. Ik was na mijn zwangerschap van Rebel behoorlijk aan de fatsige kant. Ik had het niet echt door en ging er een beetje vanuit na de kraamweek al mijn broeken weer makkelijk aan te kunnen. Dat ging na mijn bevalling van Peach prima en ik dacht, dat lukt nu vast weer. Guess what!? Ik paste helemaal geen ene moer!

boeken, zwangerschap, fit, workout, recepten, kookboek, radmilo, soda, bodyfit, blogger, momblogger, blogbyjenn, bevallen, borstvoeding, gezond, susan smit, sport

Jenn's favo preggo boeken

"Ik mocht als hoogzwangere mom-blogger bij de babayshower van "MOM'S" het boek zijn en dat vond ik echt te gek! 

mamablog, zindelijk, plassen, poepen, potje, pampers, opvoeden. blogbyjenn, blogger

zindelijk!

"Je kunt als ouder je trukendoos beter bij het grofvuil zetten want je hebt er geen moer aan. Jouw kleine deugniet bepaald helemaal zelf wanneer de tijd daar is."

Pagina's

Abonneren op RSS - lifestyle