Totaal: €0,00

zwangerschapsshoot Peach

blogbyjenn, zwangerschapshoot, fotoshoot, zwanger, baby, mamablog, momblogger,
02 May 2017

Toen ik net in verwachting was van Peach, wist ik het meteen. Mijn zwangerschap vast laten leggen - JennStyle. Ik wilde absoluut niet een “gewone” shoot doen.  Op dat moment werkte ik als professioneel model en had al heel wat keren voor de camera gestaan. Ik kan je vertellen, dat veranderd je visie op fotografie enorm. Graag wilde ik voor mijn eigen preggoshoot iets totaal anders. Iets wat je niet op pinterest kan vinden en echt bij mij past. Ik ben niet bepaald een doorsnee chick en doe graag de dingen op mijn eigen manier. Eigenlijk heb ik (bijna) overal schijt aan. Ik voel me niet onzeker over mijn lichaam, ook al zou ik genoeg anders willen zien. De mening en smaak van andere mensen doet mij ook vrij weinig. Daarom was ik ook totaal niet bang om te kiezen voor een preggoshoot in mijn eigenstijl. Eigenlijk wilde ik alles wat in contrast staat met een zwangerschap. Ik wilde rauwe beelden. Donker, grimmig licht. Een industriele locatie en vooral uitstraten hoe ik mij al 9 maanden voelde, very sexy. Ik was zo trots op mijn buik. Ik voelde mij heel goed en zat super lekker in mijn vel.  Dit gevoel wilde ik laten vereeuwigen op mijn manier. Ik kreeg zooooooveel prive reacties op de instagram post van laatst. Op de post zag je de preggo foto’s van deze shoot in lijsten op een plank staan. Ik heb daarom besloten om een aantal foto’s  van die shoot te delen op de blog.

De foto’s zijn gemaakt door Dave Weij photography. Dave is een held met het creëren van deze type beelden. Hij heeft een eigenstijl die hem uniek maakt en tot op de dag van vandaag vind ik het zo tof dat hij deze shoot met mij wilde doen. Ik ben hem daar heel dankbaar voor en nogsteeds zo blij en trots op het eindresultaat.

Ik snap dat dit niet iedereen zijn smaak is. Misschien vind je het walgelijk of misschien zie jij de kunst, de vrouwelijkheid en fashion erin die ik ook zie. Wie weet inspireert het je of misschien geeft het je iets om met anderen over te praten. Het maakt mij namelijk niet uit.  Ik vind persoonlijk niets mooier dan het naakte lichaam van een zwangere vrouw. Ik vind het magisch en heb mij misschien nog nooit zo comfy gevoeld in mijn eigen lijf als toen ik zwanger was van Peach. Enjoy!

 

Fotografie: Dave Weij // www.daveweij-fotografie.nl
​Model: Jennifer Rijs
Styling: Jennifer Rijs
Hair& Makeup: Jennifer Rijs

​Locatie: loods 072

 

Reacties

Prachtig zeg! Wat ik graag nog wil delen over de slaapissues waar je snel meer over deelt; het klinkt als hoogegvoeligheid. Ik heb dit zelf ook, klinkt 'zweverig' maar dat is het helemaal niet. Ik ben inmiddels 23 maar word ook nog bijna iedere dag aangesproken door vreemden, soms een grapje, een compliment of er wordt heel lang naar me gekeken. Juist omdat je zo'n open en toegankelijke uitstraling hebt. En dat ik voor een kleintje natuurlijk hartstikke verwarrend. Als je hooggevoelig bent komen alle prikkels en 'energiën' van anderen binnen alsof je dat zelf voelt. Peach zal denk ik ook heel goed stemmingen aanvoelen in huis bijvoorbeeld. Ik was zelf als kind ook altijd al heel gevoelig voor geluid en bepaalde geuren, had en heb nog steeds een heel sterk reukorgaan. Hopelijk kunnen jullie snel verder en het is ook iets hartstikke moois, je bent daar vaak heel empatisch en hebt er ook zeker op heel veel punten in je leven profijt van als je hooggevoelig bent

JIJ BENT ZO MOOI!

Ik vind de foto's prachtig! Vind je helemaal een leuk mens !

Heel mooi!
Super jaloers op deze foto's!!
Knap ook dat je deze wilt delen.
Respect

Reactie toevoegen

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • E-mail- en internetadressen worden automatisch aanklikbaar.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.