Totaal: €0,00

Verzending & Retour

VERZENDING

Verzending in NL
Selected by Jenn verzendt binnen Nederland haar producten per brief en pakketpost. Deze dienst loopt via PostNL en de klant ontvangt bij zijn of haar bestelling een track&trace code om het pakket te kunnen volgen tot aan de aflevering. 
De kosten voor de verzending zijn voor de klant en  de hoogte hier van wordt aangegeven bij de gemaakte betalingsovereenkomst tijdens het uitchecken van uw winkelwagentje.  Selected by Jenn rekent 4,95 verzendkosten.

Verzending buitenland
Voor bestellingen buiten Nederland/Europa zullen andere verzendkosten in rekening worden gebracht. Het bedrag van de verzendkosten hangt af van de bestemming.
Kosten van evenuele douaneheffingen of kosten betreffende invoerrechten zijn voor de klant en kunnen niet worden verhaalt op Selected by Jenn.

 

RETOUR

Selected by Jenn zal ten alle tijden proberen om een perfect product te leveren aan de klant. Mocht het bestelde  product desondanks niet aan de klant zijn of haar verwachtingen voldoen, dan kan binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling, deze worden geruild of geretourneerd. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 30 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan de klant worden teruggestort. De klant krijgt het aankoop bedrag vergoed maar niet de door Selected by Jenn eerder gemaakte verzendkosten.

Als er iets mis is met de aankoop, laat het Selected by Jenn dan zo spoedig mogelijk per mail weten. Dan kan Selected by Jenn kijken wat ze voor de klant kan betekenen. 
Als de klant een aankoop retour wilt sturen maak dit dan kenbaar per mail. Zo ontvangt de klant de juiste gegevens om het retour naar op te sturen.
Stuur de aankoop retour, ongebruikt, onbeschadigd en compleet in originele verpakking.  Deze kosten zijn voor de klant.
Na ontvangst van het retour gestuurde product, zal Selected by Jenn contact opnemen met de klant voor verdere afhandeling van het retour.

Als de klant recht heeft op een nieuw artikel zijn de opnieuw gemaakte verzendkosten voor Selected by Jenn.
Dit compensteert de eerder gemaakte retour kosten van de klant.
Als de klant vragen heeft over een retour mail altijd even. We komen er vast en zeker samen uit.

Selected by Jenn behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het product gebruikt is, of door de klant beschadigd.